Er du interessert i frimerker og bor i Bergensområdet ? Da ønsker vi deg velkommen på våre møter i Nye Sandviksvei 65. Vi holder møter hver tirsdag fra slutten av august til begynnelsen av juni. Den offisielle delen av møtet starter kl. 19.30, men dørene er åpen fra ca. kl. 18.00.

På de fleste møtene arrangerer vi en miniauksjon, og en eller to ganger i året har vi storauksjon.

Medlemmene får tilsendt Norsk Filatelistisk Tidsskrift som utkommer 8 ganger årlig, og klubbens eget blad Den blaa Løve 4 ganger i året


Styret i Bergens Filatelist-Klub har besluttet å avlyse klubbmøtene inntil videre.  Dette ifølge myndighetenes anmodninger. Første møte vil, om ikke annet opplyses, bli tirsdag 14. april (3dje påskedag). Dette medfører også at klubbens årsmøte blir utsatt.

Spørsmål kan rettes til klubbens formann på mail olhaako@online.no eller på mobil 908 40 286. 

 

Møteprogram
Oppdatert møteprogram finner du her

 

Grasrotmottaker
Bergens Filatelist-Klub er registrert som Grasrotmottaker. Mer informasjon finner du her

 


Stempelbase Hordaland

Etter flere års arbeid av vårt medlem Frode Hauge, kan vi nå presentere stempelbase for Hordaland. Ved publiseringen er det registrert ca. 6700 forskjellige stempler benyttet i Hordaland. Stempelbasen finner du her

 

Det er problemer med å åpne stempelbasen i Internet Explorer og Edge. Det skal virke med Firefox, Chrome/Chromium, Opera og Safari.